ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΠΟΛΕΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ-ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ[ΚΙΚΕΡΩΝ]

ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΠΟΛΕΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ-ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ[ΚΙΚΕΡΩΝ]
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΡΑΖ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥΣ..Αγαπώ το ισλάμ γιατί αγαπώ το αίμα τήν εκδίκηση.θα εφαρμόσω όλους τούς νόμους τής σαρία επάνω στούς-ΚΛΕΦΤΕΣ [ΜΑΣ].ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ιήσαν όμορφοι ώς Αδωνεις..Πήραν τεράστια δάνεια[δικαιολογόντας τα μέσω ψευδών ανυπαρκτων περιουσιών]..που τωρα τα πληρώνω εγω [που εχω υπαρκτή περιουσία].πολέμησα σά στρατιώτης γιά νά κλείσω τίς δικές τους΄τρύπες.Ομως αυτό οι κ.κ. ΟΥΡΣΟΥΛΑ,ΑΓΓΕΛΑ,ΚΑΙ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ δέν το κατάλαβαν.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΠΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ. ..Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ EΠΕΣΕ ΓΙΑΤΙ HTAN ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΟΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΖΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΚΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ...Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ EΠΕΣΕ ΟΧΙ ΜΕ [ΜΙΑ ΣΑΜΑΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ] MΑ ME ELECTIONS..Ο ΔΕ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΙΣΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ..ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΕΝΩ ΤΑ ΣΠιΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΨΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΩΝΤΑΙ..Η ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΠΕΝδΥΣΑΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥΣ Η ΟΤΙ..ΟΣΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΣ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ κτλ............DEN ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ [[ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ]] ΜΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ [Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ] ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΟΛΥΧΡΩΝΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΩΝ..ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ [ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ]-[ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 9.000.000 ΕΥΡΩ ]-ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΝΩ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΖΟΦΕΡΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ [ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΝ ΕΠΙ ΣΠΡΑΟΥ] ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΚΟΛΩΝΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ[πού έχουν καί δίκιο όσον αφορά τίς αυστηρότητες τής τρόικας]..Η ΑΜΕΡΙΚΗ,Η ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ.Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ..ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΑΝ ΣΑΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ..ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΕΣ.

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

AYTH H KYBEΡNHSH ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΝ [ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΗΛΩΝ] ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΤΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ..ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ .ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ [ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ] ΖΗΤΑ ΑΓΝΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ...ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΤΟΛΜΟΣ,ΡΕΒΕΣΚΕΣ,ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ,ΕΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ

Οι Πυρήνες της Φωτιάς πίσω από επίθεση στον Έλληνα διπλωμάτη στο Βερολίνο

Eμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Άρη Ραδιόπουλου τα ξημερώματα
[19:04,02/07]

Η “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς” ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Έλληνα διπλωμάτη, Άρη Ραδιόπουλου, στις 2 τα ξημερώματα.
Η προκήρυξη, που αναρτήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο διαδίκτυο, στη γερμανική γλώσσα (προφανώς σε μετάφραση) της οργάνωσης «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών», η οποία θεωρείται διάδοχο σχήμα της οργάνωσης «17 Νοέμβρη», φέρει τον τίτλο «Δεν θέλουμε τίποτα λιγότερο από την καταστροφή του τέρατος που διατηρεί το σύστημα στη ζωή». Από τα συμφραζόμενα μπορεί κανείς να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το «τέρας» δεν είναι άλλος από όλους εκείνους αυτούς που συμβάλλουν στη διατήρηση του υπάρχοντος δημοκρατικού συστήματος. Όπως αναφέρεται στο κείμενο, «στην κρίση οι εξουσιάζοντες δημοκράτες αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο».
Αφού κατάφεραν τα «σκυλιά του συστήματος», όπως αποκαλείται η αστυνομία, «να σπάσουν την αντίσταση στους δρόμους, επικεντρώνονται τώρα στην αντίσταση που υπάρχει ακόμη στις φυλακές, με την δημιουργία καινούργιων φυλακών ασφάλειας και την πλήρη απομόνωση των κρατουμένων», εκείνων που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του 2008.
Όπως υποστηρίζεται, στην καταστολή του «αντιστασιακού πνεύματος» των κρατουμένων συμμετέχει πλήθος ειδικών σε θέματα καταπολέμησης της τρομοκρατίας που έχουν έρθει από το εξωτερικό. «Δεν θέλουμε να παρατηρούμε αυτή την εξέλιξη άπρακτοι όπως πολλοί άλλοι που έχουν πάψει να αγωνίζονται. Γι αυτό αποφασίσαμε να επισκεφτούμε ένα από τα «σκυλάκια του καναπέ τους» στο ήσυχο Βίλμερσντορφ».
Τέλος, η «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών» εκφράζει την αλληλεγγύη της με τους φυλακισμένους που βρίσκονται σε απεργία πείνας στις ελληνικές φυλακές και θυμίζει την περίπτωση του Ιλία Καρέλι, ο οποίος, όπως αναφέρεται, «δολοφονήθηκε από δολοφόνους που ονομάζονται φύλακες φυλακών». Ας σημειωθεί ότι πριν από τρεις μήνες ο αλβανός ισοβίτης είχε σκοτώσει υπάλληλο στις φυλακές της Νιγρίτας και κατόπιν κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου, όπως εικάζεται, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Όπως δήλωσε στη Deutsche Welle εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών του Βερολίνου, το τμήμα της αστυνομίας που είναι αρμόδιο για ποινικές πράξεις με πολιτικό κίνητρο (Staatsschutz) αποδίδει εξαιρετική βαρύτητα στην ανακοίνωση της «Συνωμοσίας των πυρήνων της φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών».
Όπως διευκρινίζει, και στις δύο άλλες περιπτώσεις εμπρησμού αυτοκινήτων ελλήνων διπλωματών στη γερμανική πρωτεύουσα είχαν δημοσιευθεί προκηρύξεις οργανώσεων, με τις οποίες αναλάμβαναν την ευθύνη, που δεν ήταν όμως οι «Πυρήνες».
Η πρώτη επίθεση έγινε τον Οκτώβριο του 2012 και αφορούσε το αυτοκίνητο του ακολούθου Άμυνας ενώ η δεύτερη πραγματοποιήθηκε φέτος το Πάσχα και είχε ως στόχο το αυτοκίνητο της υπεύθυνης του εμπορικού τμήματος της πρεσβείας. Και στις δύο περιπτώσεις τα οχήματα ήταν σταθμευμένα κοντά στις κατοικίες των διπλωματών.
Πηγή: Deutsche Welle - newsit.gr


ΕΚΤΑΚΤΟ.....ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ....ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ , ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ , ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ , ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ....κ.α - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17ΝΟΕΜΒΡΗ

«Πήρα απόφαση να βροντήξω το αντάρτικο τουφέκι», γράφει - Σε video καλεί σε «σύγκρουση και ανατροπή», κάνει έκκληση στους συναγωνιστές του για ενότητα και απειλεί βουλευτές, πολιτευτές, δημοσιογράφους, συνδικαλιστές, αστυνομικούς και... εισπράκτορες - Τι λέει για την άδεια και την απόδρασή του - «Καλά θα κάνετε αν ξανασυναντηθούμε... να με σκοτώσετε γιατί αν με πιάσετε αιχμάλωτο πάλι θα ξαναφύγω για να σας πολεμήσω μέχρις εσχάτων»




Επιστολή που φερει την υπογραφή του Χριστόδουλου Ξηρού αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών στο Διαδίκτυο. Η γνησιότητά της αποδεικνύεται από video Σε αυτή ο δραπέτης, που υπογράφει ως «Χριστόδουλος Ξηρός: Ελεύθερο μέλος της 17 Ν», εξαπολύει επίθεση σε μέσα ενημέρωσης και υποστηρίζει: «Η Δημοκρατία σας έχει πεθάνει».

Το καταδικασθέν μέλος της «17 Νοέμβρη» αναφέρεται στην επιλογή του να αποδράσει εκμεταλλευόμενος την άδεια που έλαβε τονίζοντας: «Το αν κατάφερα να πείσω τους δεσμώτες να μου χορηγήσουν άδεια, το θεωρώ προσωπική επιτυχία και θα τους απαντήσω με την φράση που είπε ο Τζαβέλας όταν έπεισε τον Αλή Πασά να τον αφήσει ελεύθερο: “Χαίρομαι που εγέλασα έναν δόλιο”».

Ο Χριστόδουλος Ξηρός ξεκαθαρίζει ότι απέδρασε επειδή έλαβε την απόφαση: «Να βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι ενάντια σε αυτούς που μας κλέψαν την ζωή και πούλησαν τα όνειρά μας για να βγάλουν κέρδος». Στη συνέχεια της επιστολής του, ο καταδικασθείς για την συμμετοχή του στη «17 Νοέμβρη» γράφει: 

«Θέλουμε δικαιώματα και θα τα κατακτήσουμε με τ' όπλο στο χέρι. Δε ζητάμε χάρη από κανέναν και ειδικά από σας τους προσκυνημένους. Και καλά θα κάνετε αν ξανασυναντηθούμε που δεν το εύχομαι (ούτε σεις να το εύχεστε) να με σκοτώσετε γιατί αν με πιάσετε αιχμάλωτο πάλι θα ξαναφύγω για να σας πολεμήσω μέχρις εσχάτων».
Η επιστολή συνοδεύεται από φωτογραφία του Χριστόδουλου Ξηρού και video με ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014.


Διαβάστε την επιστολή που φέρει την υπογραφή του Χριστόδουλου Ξηρού:


«Θ. “Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή
.”

Επειδή οι γνωστοί κροκόδειλοι των ΜΜΕ θ' αρχίσουν τις κλάψες για τα απολεσθέντα δικαιώματα, και θα ζητάνε όπως πάντα αίμα στην αρένα, έχω να πω τα εξής:
 

Καταρχάς, η δημοκρατία σας έχει αποθάνει προ πολλού και το εξάμβλωμα που έχει απομείνει είναι τόσο εξόφθαλμα φασιστικό που εξέχουν γύρω του οι αγκύλες της σβάστικας.

Μην παριστάνετε λοιπόν τους τιμητές και τους προστάτες τη στιγμή που δολοφονείτε τους νέους για 1.40€ και δεν σας καίγεται και καρφί. Όχι σε εμάς, απατεώνες των ΜΜΕ, φερέφωνα των δανειστών, δωσίλογοι του Δ' Ράιχ.Είναι φυσικό η έξοδός μου να προκαλεί πανικό και τρόμο σε σας και σ' αυτούς που υπηρετείτε!

Αλλά όχι στην κοινωνία και στον λαό.Είστε απέναντί μας, είστε τσανάκια αυτών που μας καταστρέψανε και αυτό είναι πλέον συνείδηση όλων.
 

Δε μας ξεγελάτε πια.
 

Δε σας σώζει τίποτα, ούτε τα Νταχάου που σχεδιάζετε, ούτε οι στρατιές των μισθοφόρων. Ότι και να κάνετε πολύ σύντομα το ποτάμι της οργής θα φουντώσει και θα σας πνίξει!
 

Και σας προειδοποιώ:
 

Μην τολμήσετε να κανιβαλλίσετε τους συγγενείς μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα, μη φαντασθείτε ότι θα επαναλάβετε τα όργια του 2002, όταν μας είχατε όλους αιχμαλώτους. Τώρα θα λάβετε την απάντηση που σας αξίζει!

Για την ώρα τους αφιερώνω έναν στίχο απ' το τραγούδι του Β. Παπακωνσταντίνου “Καραϊσκάκης”.“Όταν γυρίσω θα σας γαμήσω”

Το αν κατάφερα να πείσω τους δεσμώτες να μου χορηγήσουν άδεια, το θεωρώ προσωπική επιτυχία και θα τους απαντήσω με την φράση που είπε ο Τζαβέλας όταν έπεισε τον Αλή Πασά να τον αφήσει ελεύθερο: “Χαίρομαι που εγέλασα έναν δόλιο”. Πράξη βέβαια που πλήρωσε με την ζωή του παιδιού του, που ήταν όμηρος του Αλή Πασά.


Αν ήσασταν έξυπνοι θα μας είχατε δώσει όχι απλά άδειες αλλά και ελευθερία, όμως φυσικά δεν είστε.


Τώρα την ύστατη ώρα αντί να φωνασκείτε υστερικά, να ετοιμάζετε πιο σκληρούς νόμους και πιο σκληρή καταστολή – που δείχνει και το μέτρο της δημοκρατίας σας – καλύτερα να ετοιμάζετε την ντροπιαστική φυγή σας. Γιατί η βασιλεία σας τελείωσε και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι!

Θα μπορούσα να επαναπαυτώ στις δάφνες της προηγούμενης δράσης μου και να επαναλαμβάνω την καραμέλα της εποχής “κάποιος πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι”. Δεν το έπραξα.
 

Η επιλογή μου να παραβιάσω την άδεια καταστρέφει πρώτα-πρώτα την δική μου “πορεία”. Όμως τι προοπτικές μπορεί να έχει κανείς όταν βλέπει την κοινωνία να καταρρέει, τη χώρα να καταστρέφεται και τον λαό να οδηγείται στον εξανδραποδισμό; Μέχρι πότε θα βλέπουμε εν έτει 2014 ανθρώπους να πεθαίνουν απ' τα μαγκάλια και να μένουμε απαθείς; Εγώ πάντως όχι!

Πήρα για άλλη μια φορά την απόφαση, να βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι ενάντια σε αυτούς που μας κλέψαν την ζωή και πούλησαν τα όνειρά μας για να βγάλουν κέρδος.


Δεν θέλουμε τα ευεργετήματά σας, κρατείστε τα να φιλοδωρείτε κανέναν ρουφιάνο σας.

Θέλουμε δικαιώματα και θα τα κατακτήσουμε με τ' όπλο στο χέρι. Δε ζητάμε χάρη από κανέναν και ειδικά από σας τους προσκυνημένους. Και καλά θα κάνετε αν ξανασυναντηθούμε που δεν το εύχομαι (ούτε σεις να το εύχεστε) να με σκοτώσετε γιατί αν με πιάσετε αιχμάλωτο πάλι θα ξαναφύγω για να σας πολεμήσω μέχρις εσχάτων.

Θα κλείσω με ένα κομμάτι από την πολιτική μου δήλωση αντί απολογίας στο εφετείο, τον Νοέμβρη του 2006: “Δεν είμαι σε καμιά περίπτωση αυτό που περιγράφετε, σίγουρα όμως είμαι αυτό που φοβάστε.

Και θα ξαναπώ τον ίδιο στίχο από τον Προμηθέα Δεσμώτη.
'Χτυπάτε, αλυσοδένετε το σώμα σκλάβοι του Δία
ο νους – η ψυχή παραμένει λεύτερη
".

14-1-14».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου